ÖĞR. GÖR. SANEM BULAM
|
Yayınlar & Eserler
SCI,SSCI,AHCI İNDEKSLERİNE GİREN DERGİLERDE YAYINLANAN MAKALELER
DİĞER DERGİLERDE YAYIMLANAN MAKALELER
HAKEMLİ KONGRE / SEMPOZYUMLARIN BİLDİRİ KİTAPLARINDA YER ALAN YAYINLAR
| | | | |
Bulam, S., Üstün, N.Ş., Pekşen, A., “Polyporus squamosus (Huds.) Fr. Mushroom in the Black Sea Region” 1st International Organic Agriculture and Biodiversity Symposium, Bildiri Kitabı, 171, Bayburt / Turkey, 27-29 September 2017. (Özet, poster sunum) | 27.09.2017 | | | |
Bulam, S., Üstün, N.Ş., Pekşen, A., “The Most Popular Edible Wild Mushrooms in Vezirköprü (Samsun) District” 1st International Organic Agriculture and Biodiversity Sym., Bildiri Kitabı, 83, Bayburt / Turkey, 27-29 September 2017. (Özet, sözlü sunum) | 27.09.2017 | | | |
Üstün, N. Ş., Pekşen, A., Bulam, S., Duran, H., “Edible Wild Herbs Consumed in Giresun Province” International Sym. on Biodiversity and Edible Wild Species (BEWS2017), Abstract Book, 282, Antalya / Turkey, 3-5 April 2017. (Özet, poster sunum) (P3-40) | 03.04.2017 | | | |
Bulam S., Üstün N. Ş., Pekşen A., “Tavuk Mantarının (Cantharellus cibarius Fr.) Morfolojik Özellikleri ve Bileşimi”, Türkiye 12. Gıda Kongresi, Bildiri Özetleri Kitabı, 441, Edirne / Türkiye, 05-07 Ekim 2016. (Özet, poster sunum) (P542) | 05.10.2016 | | | |
Bulam S., Üstün N. Ş., Pekşen A., “Yenilebilir Doğa Mantarlarının Beslenmedeki Yeri ve Önemi”, Türkiye 12. Gıda Kongresi, Bildiri Özetleri Kitabı, 444, Edirne / Türkiye, 05-07 Ekim 2016. (Özet, poster sunum) (P549) | 05.10.2016 | | | |
Üstün N. Ş., Bulam S., “Gıda Endüstrisinde İyonize Radyasyon (Işınlama) Kullanımı” 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Özet Kitabı, 174, İzmir / Türkiye, 12-14 Kasım 2015. (Özet) | 12.11.2015 | | | |
Bulam S., Üstün N. Ş., “Meyve ve Sebzelerin Kriyojenik Sıvılarla Dondurulması” 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Özet Kitabı, 175, İzmir / Türkiye, 12-14 Kasım 2015. (Özet) | 12.11.2015 | | | |
Üstün N. Ş., Bulam S., “Gıda İşlemede Kullanılan Kurutucular” Pamukkale Gıda Sempozyumu III, Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Bildiriler Özet Kitabı, 189-190, Denizli / Türkiye, 13-15 Mayıs 2015. (Özet) | 13.05.2015 | | | |
Üstün N. Ş., Bulam S., “Gıdalarda Dondurarak Kurutma Teknolojisi” Pamukkale Gıda Sempozyumu III, Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Bildiriler Özet Kitabı, 191-192, Denizli / Türkiye, 13-15 Mayıs 2015. (Özet) | 13.05.2015 | | | |
Üstün N. Ş., Bulam S., “Salep Üretimi ve Geleneksel İçeceğimiz Salep” 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 1039-1043, Adana / Türkiye, 17-19 Nisan 2014. (Tam metin, poster sunum) | 17.04.2014 | | | |
Bulam S., Üstün N. Ş., “Geleneksel Kızılcık Marmeladı Üretimi” 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 1044-1047, Adana / Türkiye, 17-19 Nisan 2014. (Tam metin, poster sunum) | 17.04.2014 | | | |
Üstün N. Ş., Bulam S., “The History and Production of Turkish Delight” The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 647, Struga (Ohrid Lake) / Macedonia, 24-26 October 2013. (Özet, poster sunum) | 24.10.2013 | | | |
Üstün N. Ş., Bulam S., “Mısır Şekeri Üretimi ve Kullanım Alanları” İç Anadolu 1. Tarım ve Gıda Kongresi, 372, Niğde / Türkiye, 02-04 Ekim 2013. (Özet, poster sunum) | 02.10.2013 | | | |
Üstün N. Ş., Bulam S., “Kristal Şeker Üretim Teknolojisi” İç Anadolu 1. Tarım ve Gıda Kongresi, 373, Niğde / Türkiye, 02-04 Ekim 2013. (Özet, poster sunum) | 02.10.2013 | | | |
Bulam S., Üstün N. Ş., “Fındıkta Aflatoksin ve Yasal Limit” 4. Food Safety Congress, …, İstanbul / Türkiye, 14-15 Mayıs 2013. (Özet, poster sunum) | 14.05.2013 | | | |
Üstün N. Ş., Bulam S., “Süperkritik Akışkan Ekstraksiyonunun Gıda Teknolojisinde Kullanımı” Türkiye 11. Gıda Kongresi, 402, Hatay / Türkiye, 10-12 Ekim 2012. (Özet, poster sunum) | 10.10.2012 | | | |
Üstün N, Ş., Bulam S., “Cevizin Besinsel Özellikleri ve Sağlık Üzerine Etkileri” Türkiye 11. Gıda Kongresi, 418, Hatay / Türkiye, 10-12 Ekim 2012. (Özet, poster sunum) | 10.10.2012 | | | |
Üstün N,Ş., Bulam S., “Geleneksel Bir Lezzet: Samaksa” III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya / Türkiye, 10-12 Mayıs 2012. (Tam metin, poster sunum) | 10.05.2012 | | | |
Üstün N. Ş., Bulam S., “Gıda Teknolojisinde Nanoteknoloji Uygulamaları” 7. Gıda Mühendisliği Kongresi, 180, Ankara/ Türkiye, 24-26 Kasım 2011. (Özet, poster sunum) | 24.11.2011 | | | |
Üstün N. Ş., Bulam S., “Nanogıda ve Potansiyel Riskleri” 7. Gıda Mühendisliği Kongresi, 181, Ankara / Türkiye, 24-26 Kasım 2011. (Özet, poster sunum) | 24.11.2011 | | | |
Üstün N. Ş., Bulam S., “Gıdalarda Antimikrobiyel Yenilebilir Film ve Kaplama Uygulamaları” 7. Gıda Mühendisliği Kongresi, 182, Ankara / Türkiye, 24-26 Kasım 2011. (Özet, poster sunum) | 24.11.2011 | | | |
Üstün N. Ş., Bulam S., “Gıda Endüstrisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Uygulamaları” 7. Gıda Mühendisliği Kongresi, 183, Ankara / Türkiye, 24-26 Kasım 2011. (Özet, poster sunum) | 24.11.2011 | | | |
Üstün N. Ş., Bulam S., “Sıcak Suyun Kullanıldığı Isıl İşlemlerde Doğal Antioksidanların Fonksiyonelliği” 7. Gıda Mühendisliği Kongresi, 185, Ankara / Türkiye, 24-26 Kasım 2011. (Özet) | 24.11.2011 | | | |
Üstün N. Ş., Bulam S., “Sıcak Havanın Kullanıldığı Isıl İşlemlerde Doğal Antioksidanların Fonksiyonelliği” 7. Gıda Mühendisliği Kongresi, 186, Ankara / Türkiye, 24-26 Kasım 2011. (Özet) | 24.11.2011 | | | |
Üstün N. Ş., Bulam S., “Meyve ve Sebzelerin İşlenmesi Sırasında Pestisitlerde Meydana Gelen Azalmalar” 2. Food Safety Congress, 76-77, İstanbul / Türkiye, 9-10 Aralık 2010. (Özet, poster sunum) | 09.12.2010 | | | |
Üstün N. Ş., Bulam S., “Phytosterols As Functional Food Ingredients” 1st International Congress on Food Technology, 145, Antalya / Turkey, 03-06 November 2010. (Özet) | 03.11.2010 | | | |
Üstün N. Ş., Bulam S., “The Effects of Omega-3 Fatty Acids On Health” 1st International Congress on Food Technology, 167, Antalya / Turkey, 03-06 November 2010. (Özet) | 03.11.2010 | | | |
Üstün N. Ş., Bulam S., “Ozone Applications In Fruit And Vegetable Processing” 1st International Congress on Food Technology, 265, Antalya / Turkey, 03-06 November 2010. (Özet) | 03.11.2010 | | | |
Üstün N. Ş., Bulam S., “Food Traceability” 1st International Congress on Food Technology, 531, Antalya / Turkey, 03-06 November 2010. (Özet) | 03.11.2010 | | | |
Üstün N. Ş., Bulam S., “Fındık Helvası” 1st International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, 862-864, Tekirdağ / Turkey, 15-17 April 2010. (Tam metin, poster sunum) | 15.04.2010 | | | |
Üstün N. Ş., Bulam S., “Şebinkarahisar Karadut Pekmezi” 1st International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, 865-867, Tekirdağ / Turkey, 15-17 April 2010. (Tam metin, poster sunum) | 15.04.2010 | | | |
Bulam S., Üstün N. Ş., “Şebinkarahisar’da Fındık ve Cevizden Yapılan Geleneksel Gıdalar” II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 419-424, Van / Türkiye, 27-29 Mayıs 2009. (Tam metin, poster sunum) | 27.05.2009 | | | |
| Loading… |
|
KİTAP ve KİTAP BÖLÜMLERİ
ANSİKLOPEDİDE YAZILAN KONULAR
|