LOGO
ÖĞR. GÖR. SANEM BULAM
Özgeçmiş Dosyası İndir



Yayınlar & Eserler

SCI,SSCI,AHCI İNDEKSLERİNE GİREN DERGİLERDE YAYINLANAN MAKALELER
Başlık / Konu 
Tarihi 
Bağlantı/Link 
Dosya 
ÖZET 
Kayıt Bulunamadı...

DİĞER DERGİLERDE YAYIMLANAN MAKALELER
Başlık / Konu 
Tarihi 
Bağlantı/Link 
Dosya 
ÖZET 
Kayıt Bulunamadı...

HAKEMLİ KONGRE / SEMPOZYUMLARIN BİLDİRİ KİTAPLARINDA YER ALAN YAYINLAR
Başlık / Konu 
Tarihi 
Bağlantı/Link 
Dosya 
ÖZET 
Bulam, S., Üstün, N.Ş., Pekşen, A., “Polyporus squamosus (Huds.) Fr. Mushroom in the Black Sea Region” 1st International Organic Agriculture and Biodiversity Symposium, Bildiri Kitabı, 171, Bayburt / Turkey, 27-29 September 2017. (Özet, poster sunum)27.09.2017  
Bulam, S., Üstün, N.Ş., Pekşen, A., “The Most Popular Edible Wild Mushrooms in Vezirköprü (Samsun) District” 1st International Organic Agriculture and Biodiversity Sym., Bildiri Kitabı, 83, Bayburt / Turkey, 27-29 September 2017. (Özet, sözlü sunum)27.09.2017  
Üstün, N. Ş., Pekşen, A., Bulam, S., Duran, H., “Edible Wild Herbs Consumed in Giresun Province” International Sym. on Biodiversity and Edible Wild Species (BEWS2017), Abstract Book, 282, Antalya / Turkey, 3-5 April 2017. (Özet, poster sunum) (P3-40)03.04.2017  
Bulam S., Üstün N. Ş., Pekşen A., “Tavuk Mantarının (Cantharellus cibarius Fr.) Morfolojik Özellikleri ve Bileşimi”, Türkiye 12. Gıda Kongresi, Bildiri Özetleri Kitabı, 441, Edirne / Türkiye, 05-07 Ekim 2016. (Özet, poster sunum) (P542)05.10.2016  
Bulam S., Üstün N. Ş., Pekşen A., “Yenilebilir Doğa Mantarlarının Beslenmedeki Yeri ve Önemi”, Türkiye 12. Gıda Kongresi, Bildiri Özetleri Kitabı, 444, Edirne / Türkiye, 05-07 Ekim 2016. (Özet, poster sunum) (P549)05.10.2016  
Üstün N. Ş., Bulam S., “Gıda Endüstrisinde İyonize Radyasyon (Işınlama) Kullanımı” 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Özet Kitabı, 174, İzmir / Türkiye, 12-14 Kasım 2015. (Özet)12.11.2015  
Bulam S., Üstün N. Ş., “Meyve ve Sebzelerin Kriyojenik Sıvılarla Dondurulması” 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Özet Kitabı, 175, İzmir / Türkiye, 12-14 Kasım 2015. (Özet)12.11.2015  
Üstün N. Ş., Bulam S., “Gıda İşlemede Kullanılan Kurutucular” Pamukkale Gıda Sempozyumu III, Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Bildiriler Özet Kitabı, 189-190, Denizli / Türkiye, 13-15 Mayıs 2015. (Özet)13.05.2015  
Üstün N. Ş., Bulam S., “Gıdalarda Dondurarak Kurutma Teknolojisi” Pamukkale Gıda Sempozyumu III, Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Bildiriler Özet Kitabı, 191-192, Denizli / Türkiye, 13-15 Mayıs 2015. (Özet)13.05.2015  
Üstün N. Ş., Bulam S., “Salep Üretimi ve Geleneksel İçeceğimiz Salep” 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 1039-1043, Adana / Türkiye, 17-19 Nisan 2014. (Tam metin, poster sunum)17.04.2014  
Bulam S., Üstün N. Ş., “Geleneksel Kızılcık Marmeladı Üretimi” 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 1044-1047, Adana / Türkiye, 17-19 Nisan 2014. (Tam metin, poster sunum)17.04.2014  
Üstün N. Ş., Bulam S., “The History and Production of Turkish Delight” The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 647, Struga (Ohrid Lake) / Macedonia, 24-26 October 2013. (Özet, poster sunum)24.10.2013  
Üstün N. Ş., Bulam S., “Mısır Şekeri Üretimi ve Kullanım Alanları” İç Anadolu 1. Tarım ve Gıda Kongresi, 372, Niğde / Türkiye, 02-04 Ekim 2013. (Özet, poster sunum)02.10.2013  
Üstün N. Ş., Bulam S., “Kristal Şeker Üretim Teknolojisi” İç Anadolu 1. Tarım ve Gıda Kongresi, 373, Niğde / Türkiye, 02-04 Ekim 2013. (Özet, poster sunum)02.10.2013  
Bulam S., Üstün N. Ş., “Fındıkta Aflatoksin ve Yasal Limit” 4. Food Safety Congress, …, İstanbul / Türkiye, 14-15 Mayıs 2013. (Özet, poster sunum)14.05.2013  
Üstün N. Ş., Bulam S., “Süperkritik Akışkan Ekstraksiyonunun Gıda Teknolojisinde Kullanımı” Türkiye 11. Gıda Kongresi, 402, Hatay / Türkiye, 10-12 Ekim 2012. (Özet, poster sunum)10.10.2012  
Üstün N, Ş., Bulam S., “Cevizin Besinsel Özellikleri ve Sağlık Üzerine Etkileri” Türkiye 11. Gıda Kongresi, 418, Hatay / Türkiye, 10-12 Ekim 2012. (Özet, poster sunum)10.10.2012  
Üstün N,Ş., Bulam S., “Geleneksel Bir Lezzet: Samaksa” III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya / Türkiye, 10-12 Mayıs 2012. (Tam metin, poster sunum)10.05.2012  
Üstün N. Ş., Bulam S., “Gıda Teknolojisinde Nanoteknoloji Uygulamaları” 7. Gıda Mühendisliği Kongresi, 180, Ankara/ Türkiye, 24-26 Kasım 2011. (Özet, poster sunum)24.11.2011  
Üstün N. Ş., Bulam S., “Nanogıda ve Potansiyel Riskleri” 7. Gıda Mühendisliği Kongresi, 181, Ankara / Türkiye, 24-26 Kasım 2011. (Özet, poster sunum)24.11.2011  
Üstün N. Ş., Bulam S., “Gıdalarda Antimikrobiyel Yenilebilir Film ve Kaplama Uygulamaları” 7. Gıda Mühendisliği Kongresi, 182, Ankara / Türkiye, 24-26 Kasım 2011. (Özet, poster sunum)24.11.2011  
Üstün N. Ş., Bulam S., “Gıda Endüstrisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Uygulamaları” 7. Gıda Mühendisliği Kongresi, 183, Ankara / Türkiye, 24-26 Kasım 2011. (Özet, poster sunum)24.11.2011  
Üstün N. Ş., Bulam S., “Sıcak Suyun Kullanıldığı Isıl İşlemlerde Doğal Antioksidanların Fonksiyonelliği” 7. Gıda Mühendisliği Kongresi, 185, Ankara / Türkiye, 24-26 Kasım 2011. (Özet)24.11.2011  
Üstün N. Ş., Bulam S., “Sıcak Havanın Kullanıldığı Isıl İşlemlerde Doğal Antioksidanların Fonksiyonelliği” 7. Gıda Mühendisliği Kongresi, 186, Ankara / Türkiye, 24-26 Kasım 2011. (Özet)24.11.2011  
Üstün N. Ş., Bulam S., “Meyve ve Sebzelerin İşlenmesi Sırasında Pestisitlerde Meydana Gelen Azalmalar” 2. Food Safety Congress, 76-77, İstanbul / Türkiye, 9-10 Aralık 2010. (Özet, poster sunum)09.12.2010  
Üstün N. Ş., Bulam S., “Phytosterols As Functional Food Ingredients” 1st International Congress on Food Technology, 145, Antalya / Turkey, 03-06 November 2010. (Özet)03.11.2010  
Üstün N. Ş., Bulam S., “The Effects of Omega-3 Fatty Acids On Health” 1st International Congress on Food Technology, 167, Antalya / Turkey, 03-06 November 2010. (Özet)03.11.2010  
Üstün N. Ş., Bulam S., “Ozone Applications In Fruit And Vegetable Processing” 1st International Congress on Food Technology, 265, Antalya / Turkey, 03-06 November 2010. (Özet)03.11.2010  
Üstün N. Ş., Bulam S., “Food Traceability” 1st International Congress on Food Technology, 531, Antalya / Turkey, 03-06 November 2010. (Özet)03.11.2010  
Üstün N. Ş., Bulam S., “Fındık Helvası” 1st International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, 862-864, Tekirdağ / Turkey, 15-17 April 2010. (Tam metin, poster sunum)15.04.2010  
Üstün N. Ş., Bulam S., “Şebinkarahisar Karadut Pekmezi” 1st International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, 865-867, Tekirdağ / Turkey, 15-17 April 2010. (Tam metin, poster sunum)15.04.2010  
Bulam S., Üstün N. Ş., “Şebinkarahisar’da Fındık ve Cevizden Yapılan Geleneksel Gıdalar” II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 419-424, Van / Türkiye, 27-29 Mayıs 2009. (Tam metin, poster sunum)27.05.2009  

KİTAP ve KİTAP BÖLÜMLERİ
Başlık / Konu 
Tarihi 
Bağlantı/Link 
Dosya 
ÖZET 
Kayıt Bulunamadı...

ANSİKLOPEDİDE YAZILAN KONULAR
Başlık / Konu 
Tarihi 
Bağlantı/Link 
Dosya 
ÖZET 
Kayıt Bulunamadı...
Akademik Bilgi Veri Yönetim Sistemi | All Rights Reserved |
Designed and coded by Bil.Müh.Derya ERDOĞAN
Copyright © 2017 Giresun Üniversitesi